Kleine zaal

brasserie2
homepagefooter

Heeft u binnenkort een locatie nodig voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering?

Kies dan voor een van de vergaderzalen bij Brasserie Spierdijk. Ideaal voor het organiseren van uw vergaderingen, bijeenkomsten, brainstormsessies, workshops, trainingen en cursussen.

 

De Kleine Zaal

Heeft u een vergadering of bijeenkomst met een klein gezelschap en bent u opzoek naar een leuke locatie op een bijzondere plek, waar u kunt vergaderen en ontspannen?  Dan hebben wij de zaal voor u. Onze kleine zaal in de Brasserie, gelegen aan de golfbaan heeft plaats voor een gezelschap tot 20 personen en is zeer comfortabel en stijlvol ingericht en is voorzien van een groot beeldscherm.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van gratis internet.

 

Catering

Naast vergaderen is het natuurlijk fijn dat ook de catering geregeld kan worden. Met een professionele keuken in de Brasserie, is bijna alles mogelijk! Graag voorzien wij u en uw gasten van koffie en thee of een lekker glaasje fris. Maar ook de lunch, diner of gezellige borrel achteraf kan geregeld worden.

 

Ontspanning

Na een lange vergadering kunnen wij het ons voorstellen dat u uw gasten graag wat ontspanning wilt bieden.

Combineer uw training of vergadering eens met een Golf clinic en ga heerlijk 9/18 holes lopen of kies voor een gezellig potje voetgolf. Ook leuk als teambuilding activiteit of om nog even te netwerken.

 

Parkeren

Door de directe ligging aan de N507 en gratis parkeergelegenheid, zijn onze vergaderzalen ook ideaal voor meerdaagse vergaderingen, congressen en seminars.

DSC9073-klein2

Wij zien u graag in een van onze zalen! U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie? Of wilt u reserveren? We maken graag een arrangement op maat.