Grote zaal

brasserie2
homepagefooter

Heeft u binnenkort een locatie nodig voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, training of workshop?

Kies dan voor een van de vergaderzalen bij Brasserie Spierdijk. Ideaal voor het organiseren van uw vergaderingen, bijeenkomsten, brainstormsessies, workshops, trainingen en cursussen.

 

Een locatie voor een groot gezelschap?

Dan heeft Brasserie Spierdijk de vergaderzaal voor u. Ideaal voor het organiseren van bijeenkomsten voor groepen tot ca. 150 personen.

Onze grote zaal, is tevens ons meest bijzondere zaal. Deze zaal heeft een prachtig uitzicht over onze golfbaan en heeft een balkon over de volledige breedte van de zaal waar u heerlijk kunt vertoeven tijdens de pauze. Ook beschikt de grote zaal over een bar, zodat u de zaal ook kunt huren voor andere doeleinde zoals besloten borrel, feest of netwerkbijeenkomst.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van gratis internet.

 

Catering

Naast vergaderen is het natuurlijk fijn als ook de catering geregeld is. Met een professionele keuken in de Brasserie, is bijna alles mogelijk! Graag voorzien wij u en uw gasten van koffie en thee of een lekker glaasje fris. Maar ook de lunch, diner of gezellige borrel achteraf vanuit jullie privé-bar in de grote zaal of in de brasserie kan voor u geregeld worden.

 

Ontspanning

Na een lange vergadering kunnen wij het ons voorstellen dat u uw gasten graag wat ontspanning wilt bieden.

combineer uw training of vergadering eens met een golf clinic of een potje voetgolf. Ook leuk als teambuilding activiteit of om samen nog even te netwerken.

 

Parkeren

Door de directe ligging aan de N507 en gratis parkeergelegenheid, zijn onze vergaderzalen ook ideaal voor meerdaagse vergaderingen, congressen en seminars.

Wij zien u graag in een van onze zalen! U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie? Of wilt u reserveren? We maken graag een arrangement op maat.