Feestlocatie

brasserie2
homepagefooter

Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw feesten en partijen?

 

Onze brasserie beschikt over een aantal prachtige zalen die zich lenen voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, familiefeest, bruiloft of jubileum, alles is bij ons mogelijk.

 

Naast de prachtige ruimte beneden hebben wij boven ook voldoende mogelijkheden. De grote zaal boven heeft een moderne uitstraling en beschikt over een indrukwekkend balkon met fantastisch uitzicht over het weidse landschap. De ruimte biedt plaats aan gezelschappen tot ca. 150 personen. De zaal richten wij in naar uw wensen of behoeften, met statafels en/of zitjes, sfeervolle verlichting en muziek naar keuze. Daarnaast beschikt de ruimte over een bar, van waaruit wij u drankjes kunnen schenken uit ons uitgebreide drankassortiment.

 

Onze medewerkers voorzien u en uw gasten van hapjes en drankjes. Heeft u wensen voor een heerlijke lunch, een diner of buffet? Alles is door ons te realiseren. Onze brasserie beschikt over een professionele keuken, wat betekent dat er qua catering veel mogelijk is. Tijdens uw feest bij Golfbaan Spierdijk zal het u en uw gasten aan niets ontbreken!

 

Wilt u reserveren of een arrangement op maat laten samenstellen? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.