Arrangementen

brasserie2
homepagefooter

U kunt bij ons terecht voor een kop koffie, een hapje en drankje, lunch en diner. Wilt u tegelijkertijd een leuke activiteit ondernemen? Wij bieden diverse arrangementen aan, waarbij u het sportieve kunt combineren met een ontspannen bezoek aan onze brasserie.

Golfarrangementen
DSC00984
Arrangement Green

 

Wij ontvangen u met koffie/thee en een lekkernij. Vervolgens speelt u 9-holes. Na afloop serveren wij een heerlijke lunch, bestaande uit een soep van de dag, een broodje (naar keuze), en een drankje (koffie/thee, frisdrank of bier).

 

9 holes arrangement Green: € 37,50
Toeslag bij een 18 holes greenfee: € 17,50

Arrangement Rough

 

Wij ontvangen u met koffie/thee en een lekkernij. Vervolgens speelt u 9-holes. Na afloop serveren wij een heerlijk driegangendiner, bestaande uit onze soep van de dag, onze dagschotel, een nagerecht en een kop koffie of thee.

 

9 holes arrangement Rough: € 44,50
Toeslag bij een 18 holes greenfee: € 17,50

Arrangement Fairway

 

Wij ontvangen u met koffie/thee en een lekkernij. Vervolgens speelt u 9-holes. Na afloop serveren wij een heerlijke lunch, bestaande uit een soep van de dag, een broodje (naar keuze), en een drankje (koffie/thee, frisdrank of bier).

Na de lunch start u voor de tweede 9 holes. Aansluitend serveren wij een driegangendiner, bestaande uit onze soep van de dag, onze dagschotel, een nagerecht en een kop koffie of thee.

 

18 holes arrangement Fairway: € 69,50
U kunt dit arrangement ook voor 9 holes boeken, het tarief bedraagt dan € 52,00 per persoon.

NHGolft

Bent u lid van een van de tien deelnemende banen aan NHGolft? Dan ontvangt u € 2,50 korting op onze 9-holes arrangementen, en € 5,00 korting op onze 18-holes arrangementen.

Clinics
DSC00820

Een clinic is een uitgebreide golfles in groepsverband. U maakt kennis met de golfsport onder leiding van de professionals van golfacademy GolfQ. Tijdens een golfclinic probeert u allerlei facetten van de golfsport uit. U oefent de swing op de driving range, slaat ballen vanuit de bunker, u putt op de putting green en oefent het chippen en pitchen. Zeggen deze termen u nog niets? Dat is geen probleem, onze golfprofessionals leggen u tijdens de clinic met plezier alles uit!

 

Meer informatie over onze clinicarrangementen vindt u hier.

FootGolf
fgolfpic_3593

FootGolf, of VoetGolf op z’n Hollands, is een combinatie tussen golf en voetbal. Het principe van FootGolf is hetzelfde als bij golf: zorg ervoor dat je de bal in zo min mogelijk trappen in de hole krijgt.

 

FootGolf is een ideale groepsactiviteit en is geschikt voor jong en oud. Een leuk spel om te spelen met vrienden, collega’s of familie.

 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om bij ons FootGolf te spelen. We zijn hard bezig met het aanleggen van een parcours, dat binnen afzienbare tijd benut kan worden. Meer informatie volgt binnenkort.